+302463024377 info@kourtidis.com.gr

Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz

Ξεκάθαρο πλεονέκτημα άνεσης και ασφάλειας

Με τα συμβόλαιο συντήρησης Mercedes-Benz απολαμβάνετε ηρεμία στο τιμόνι και αισθάνεστε ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν έκτακτες επισκευές και δαπάνες. Μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ελκυστικούς όρους, προσαρμοσμένους στις ανάγκες σας με τα συμβόλαια επέκτασης εγγύησης (Basic), συντήρησης με ή χωρίς αναλώσιμα (Compact ή Compact Plus) ή και με ακόμη πιο ευρύ φάσμα υπηρεσιών (Excellent).

Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια της σύμβασης και τι θα περιλαμβάνει. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσδιορίσετε το δικό σας συμβόλαιο συντήρησης, ώστε το όχημά σας να έχει πάντα τη συντήρηση και τη φροντίδα που του αξίζει.

Το συμβόλαιο συντήρησης δεν σας αποζημιώνει μόνο επειδή το κόστος είναι χαμηλό αλλά και επειδή το όχημα διατηρεί την αξία του. Αφού, είτε το οδηγείτε πολλά χρόνια, είτε θέλετε να το πουλήσετε αργότερα, μπορείτε να βασίζεστε στην αξεπέραστη ποιότητα Mercedes-Benz: όλες οι εργασίες που καλύπτονται από το Συμβόλαιο Συντήρησής σας εκτελούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz.

Και όλα αυτά με την επίδειξη μιας κάρτας, γρήγορα και απλά!

Επιλέγοντας τη σωστή κάρτα

Οποιαδήποτε συντήρηση χρειαστείτε μπορεί να εξοφληθεί γρήγορα και εύκολα με την κάρτα που συνοδεύει το Συμβόλαιο Συντήρησης που έχετε επιλέξει. Αν το όχημά σας χρειάζεται συντήρηση, απλώς δείχνετε την κάρτα σας και οποιοσδήποτε Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz στη χώρα σας ή στο εξωτερικό θα αναλάβει με χαρά να σας βοηθήσει. Η κάρτα είναι μία από τις υπηρεσίες που προσφέρονται αυτομάτως δωρεάν μόλις υπογράψετε το συμβόλαιο συντήρησης μαζί μας. Ισχύει μόνο για το αυτοκίνητο που απεικονίζεται στην κάρτα (αριθμός πλαισίου) – εξασφαλίζοντας ότι δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κανένας άλλος αν την χάσετε.*

 

*Σύμφωνα με τους όρους του Συμβολαίου Συντήρησης της Mercedes-Benz

 

Excellent Excellent Compact

Compact / Compact Plus

Basic Basic
Όποια εργασία και να χρειαστεί το όχημα σας, είτε πρόκειται για προγραμματισμένη συντήρηση, είτε για αναλώσιμα υλικά που απορρέουν από την συντήρηση ή ακόμα και επισκευές που χρειάζεται το όχημα, που οφείλονται σε μηχανικές βλάβες, με την επίδειξη της κάρτας που συνοδεύει το συμβόλαιο συντήρησης Excellent είστε καλυμμένος για το κόστος όλων των επισκευών.

Τα οφέλη σας με μια ματιά:

Οικονομική σιγουριά:

Οικονομική σιγουριά – ένα σταθερό μηνιαίο κόστος καλύπτει τις εργασίες που καθορίζονται σε αυτό το πακέτο. Ουσιαστικά, καλύπτονται όλες οι εργασίες και τα ανταλλακτικά – από την αλλαγή λαδιών μέχρι τις εργασίες συντήρησης, σύμφωνα με το εγχειρίδιο.

Ασφάλεια:

Η φροντίδα του οχήματός σας είναι στα χέρια του εξουσιοδοτημένου συνεργείο Mercedes-Benz Κουρτίδη. Όλες οι εργασίες εκτελούνται με κορυφαία ποιότητα, τα ανταλλακτικά αντικαθίστανται με γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz. Μπορείτε να βασίζεστε σε αυτό.

Άνεση:

Ξεχάστε τα έξοδα συντήρησης και τις αποδείξεις του συνεργείου. Απλά πάρτε το όχημά σας και συνεχίστε την ημέρα σας. Και φυσικά, περιλαμβάνεται και η εγγύηση κινητικότητας που ισχύει για όλη την Ευρώπη.

Γενικοί όροι συναλλαγών Συμβολαίου Συντήρησης

Οποιαδήποτε εργασία συντήρησης χρειαστεί το όχημα σας διεξάγετε εύκολα και γρήγορα με την επίδειξη της κάρτας που συνοδεύει το Συμβόλαιο Συντήρησης που έχετε επιλέξει. Ακόμα και τα αναλώσιμα* που μπορεί να χρειαστεί το όχημά σας επιπλέον στην προγραμματισμένη συντήρηση του, συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο plus. Απλώς δείχνετε την κάρτα σας και οποιοσδήποτε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστής Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα θα αναλάβει με χαρά να σας εξυπηρετήσει. Η κάρτα σας αποστέλλετε δωρεάν μόλις υπογράψετε το συμβόλαιο συντήρησης μαζί μας. Ισχύει μόνο για το αυτοκίνητο που αναγράφετε στην κάρτα – εξασφαλίζοντας ότι δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κανένας άλλος αν την χάσετε.

Γενικοί όροι συναλλαγών Συμβολαίου Συντήρησης

Τα οφέλη σας με μια ματιά:

Οικονομική σιγουριά:

Δε χρειάζεται πια να ανησυχείτε για τα κόστη συντήρησης ή τις πιο συνηθισμένες επισκευές φθορών.

Ασφάλεια:

Μπορείτε να εμπιστεύεστε τη Mercedes-Benz σας 100% – διότι είναι πάντα σε κορυφαία κατάσταση. Αυτό θα το φροντίσουμε εμείς στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes-Benz Κουρτίδη.

Άνεση: Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα κόστη συντήρησης και έχετε την εγγύηση που διατηρεί την κινητικότητα σας.

Διατήρηση αξίας:

Το όχημά σας συντηρείται με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, τα φθαρμένα μέρη αντικαθίστανται από γνήσια ανταλλακτικά. Αυτό σας ανταμείβει – ιδιαίτερα όσον αφορά την πώληση του αυτοκινήτου σας.

Δε χρειάζεται πια να ανησυχείτε για τα κόστη συντήρησης και επισκευής φθορών.

*Αναλώσιμα υλικά είναι:
Τακάκια, Δισκόπλακες, ταμπούρα & φερμουίτ φρένων
Ιμάντες κίνησης
Λάστιχα υαλοκαθαριστήρων
Λυχνίες πυρακτώσεως
Δίσκος & πλατό συμπλέκτη
Αμορτισέρ Λαδιού

Το Πακέτο Basic καλύπτει τη δαπάνη αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών του αυτοκινήτου μετά τη λήξη της Εργοστασιακής Εγγύησης.[1]

Είναι πρόγραμμα Επέκτασης Εγγύησης το οποίο παρέχει τη δυνατότητα κάλυψης των επιβατικών οχημάτων Mercedes-Benz . Στο πρόγραμμα μπορούν να υπαχθούν όλα τα αυτοκίνητα, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους και μέχρι τη συμπλήρωση 23 μηνών.

Τα πλεονεκτήματά σας

• Επισκευή του αυτοκινήτου στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, με αποκλειστική χρήση ανταλλακτικών εγκεκριμένων από τη Mercedes-Benz.
• Ελαχιστοποίηση των απρόβλεπτων εξόδων για πιθανές επισκευές.
• Εξόφληση του συνεργείου απευθείας από την Allianz Hellas.
• Αυξημένη μεταπωλιτική αξία του αυτοκινήτου και εύκολη μεταβίβαση του ασφαλιστικού συμβολαίου στον επόμενο κάτοχο.

Γενικοί όροι συναλλαγών Συμβολαίου Συντήρησης
Προσυμβατική ενημέρωση
Γενικοί όροι συμβολαίου

Τα οφέλη σας με μια ματιά:

Απολύτως κανένα πρόσθετο κόστος για εγγύηση – για πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο χρονικό όριο εγγύησης για νέα οχήματα. Αν υπάρξει οποιαδήποτε ταλαιπωρία με το όχημά σας για την οποία δεν ευθύνεστε εσείς, το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes-Benz Κουρτίδη θα ρυθμίσει τη κατάσταση ξανά, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

[1] Το πρόγραμμα δεν καλύπτει επισκευές λόγω πρόσκρουσης, ατυχήματος κλπ. κατά τους όρους και προϋποθέσεις του ασφαλιστηρίου.

 

 

Basic Compact Compact Plus Excellent
Συντήρηση* Tick Tick Tick
Αναλώσιμα ** Tick Tick
Επέκταση εγγύησης / Επισκευές) Tick Tick
ΚΕΚ Tick Tick Tick
Όχημα αντικατάστασης Tick Tick Tick
Ελαστικά Tick Tick
Πλύσιμο Tick
Παραλαβή-Παράδοση Tick
Μήνες (διάρκεια) 60 120 72 72
Χιλιόμετρα χωρίς όριο 200.000 200.000 200.000
Εξαιρούνται ταξί Tick Tick
Εξαιρούνται ασθενοφόρα, περιπολικά κλπ Tick Tick Tick
Πώληση συμβολαίου έως μήνα 23 96 48 15

 

 

ΕΣΠΑ